winkelwagen

aantal items: 0
prijs:

Welkom bij www.KaasEnWorst.nl, voor de lekkerste onlineaankopen voor uw ambachtelijke (biologische) boerenkaas en droge worst en meer...

KaasEnWorst.nl | Oudehaske | Facebook

Biologische Ossewit | Facebook

 

Goed, ik ga een beginnetje maken voor een herintroductie zeg maar ;-).

Hallo,

12 jaar lang heb ik markten, braderiën, fairs en beurzen gedraaid, met daarnaast de webwinkel, om met mijn producten de kost te verdienen. Sinds mijn dochtertje geboren is in 2017, ben ik daarmee gestopt en doe ik het werk dat bj de webinkel hoort, zodat ik thuis kan zijn of met mijn dochtertje op stap ga wanneer dat nodig is.Daarnaast ontvang ik klanten die een bestelling af komen halen die via de webwinkel besteld is of komen er klanten voor Bio-Kultura Biologische potgrond/tuinaardecompost, Makkelijke Moestuimix etc dat wat wat lastig verstuurd zeg maar.

Inmiddels zijn de Fan Boer nei minsken markten opgestart en draai ik deze in Friesland. Ik zal als het goed is niet op alle markten aanwezig kunnen zijn, maar de markten die ik kan doen, daar ben ik graag van de partij. Graag Oan't sjen!

Dit was 'vroeger";

Normaal gesproken trof u mij 'life', in het echt, op de zaterdagmarkt in Sneek, op een beurs / fair of op een braderie ergens in het land tot aan de rivieren. U heeft wellicht van mij ooit een visitekaartje gekregen onder de naam van La Margarite 'kado'shop, of al veel langer geleden; 't woarste famke, allemaal gelijk aan: www.KaasEnWorst.nl.

Helaas kan ik niet overal staan met mijn kraam, maar als u een herhaal aankoop wilt doen van de lekkerste ambachtelijke boerenkaas en droge worst, bied ik mijn ambachtelijke  streekproducten, maar ook vele Friese Souvenirs aan in mijn webwinkel www.KaasEnWorst.nl, zodat ik u toch kan bedienen!

Veel plezier met struinen en geniet van de lekkerste ambachtelijke boerenkaas en droge worst, vanuit uw stoel besteld, met veel plezier aan u verstuurd!

Graag tot ziens.

Vriendelijke groet,

Marianne Schuring

www.KaasEnWorst.nl

La Margarite "kado"shop

Voor meer informatie over de ambachtelijke boerenkaas en droge worst,

bel: 06 52 66 34 24 of mail: info@kaasenworst.nl

 

In mijn stand op Sint Maartensvlotbrug

 

KaasEnWorst.nl op de markt