winkelwagen

aantal items: 0
prijs:

Overeenkomst

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen KaasEnWorst.nl) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Producten
De afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product. De producten zijn meestal handgemaakt en daarom bijna nooit identiek.

Op het opmerkingenformulier kunt u aangeven of u een jong of wel een iets belegen kaasje wilt en of u zachte of harde worst wenst. Het streven is zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden. Indien er geen belegen kaas voorradig / te verkrijgen is, krijgt u een jongere kaas. Deze kunt u gerust een poosje laten liggen om ouder te laten worden. Als er geen harde worst is, krijgt u zachtere worst, die u erg makkelijk kunt doordrogen door ze bijvoorbeeld in de keuken / kelder / kelderkast / cv-hok op te hangen.

Prijzen
Prijzen op de site van KaasEnWorst.nl zijn vaste prijzen. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn inclusief BTW. Prijzen kunnen door KaasEnWorst.nl ieder moment gewijzigd worden, er kan achteraf geen aanspraak gedaan worden op prijswijzigingen door de klant. Echter houdt KaasEnWorst.nl zich het recht prijzen te kunnen veranderen in de periode van een reservering.

Levering
KaasEnWorst.nl draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. KaasEnWorst.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Vanaf 1 januari 2018 is de Donderdag vastgesteld als vaste verzendag. Mocht het mij door omstandigheden echt niet lukken alles klaat te krijgen, dan verstuur ik nog iets op Vrijdag. Dan heeft u het voor het weekend in huis. Alles door de weeks voorbereiden aan bestellingen, 1 dag voor het verwerken van de pakketten, het frankeren en alles in 1 x wegbrengen. De te verkopen producten zijn versproducten van diverse leveranciers. Om zo vers mogelijk te leveren kan het voorkomen dat er eens iets uitverkocht is. Het streven is om dat zo spoedig mogelijk aangevuld te krijgen, maar daar kunnen een paar dagen (bij uitzondering zelfs 2 weken, dat verschilt van leverancier en de afstand) overheen gaan.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag is het makkelijkst per IDEAL of eventueel per vooruitbetaling. Hou er rekening mee dat als u voor vooruitbetaling kiest, ik niet snel kan zien wanneer de betaling op de rekening is bijgeschreven en dat dat tot wel enkele dagen extra kan duren. Heeft u "haast"? Betaal dan met IDEAL, en plaats uw wensen bij opmerkingen. Als de betaling binnen is worden de artikelen op woensdag verzonden. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per mail. De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Ondanks dat wij de site up-to-date proberen te houden kan het incidenteel wel eens voorkomen dat een artikel is uitverkocht. Wanneer dit het geval is, stuurt KaasEnWorst.nl u een bericht, of belt u om te overleggen.

Verzending
Bestellingen worden op donderdag verzonden via Post-NL als de betaling ontvangen is in pakketten tot maximaal 15 kilo. Dit is een behoorlijk gewicht. Ook al komt u niet aan het gewicht, de pakketkosten blijven gelijk (die betaal ik tenslotte ook aan de PostNL). Misschien is er een vriend(in), buurman(-vrouw), broer / zus, collega, die ook wel iets lekkers wil bestellen, zodat u de verzendkosten met elkaar kunt delen, dat scheelt snel een paar euro per persoon.

Afleveren op een PostNL lokatie? Ja hoor dat kan. Ik ga alleen niet betalen voor de implementatie in de webshop. Als u het afhaal adres invoert komt het daar terecht en kunt u het afhalen wanneer u wenst. Geen probleem. Natuurlijk geldt dit ook voor het adres van een een buurvrouw/broer/zus/oom/tante/bedrijf waar u werkt etc. Geen probleem.

Let op!!!

De Belastingdienst verplicht ons als Webwinkel BTW over verleende diensten te berekenen. Ook over de verzendkosten! We verlenen tenslotte een dienst.

Pakketten mosten € 5.95 incl. 6% btw zonder de beperking van minimale bestelwaarde.

Brievenbuspakketjes kosten € 4.05 incl 6% btw. zonder de beperking van minimale bestelwaarde.

Niet iedere webwinkel is hiervan op de hoogte, of heeft besloten de BTW over de verzendkosten voor eigen rekening te nemen. Er gaan momenteel veel kleine webwinkels kapot omdat ze de BTW over de verzendkosten alsnog nageheven krijgen door de Belastingdenst, wat kan oplopen tot enkele duizenden euro's (€ 1.46 btw per pakket, berekend over het aantal jaren dat er pakketten verstuurd worden). Ik heb besloten de btw niet voor eigen rekening te nemen omdat mijn verkopen dan niets meer opleveren.

Indien de bestelling over de 15 kilo gaat, wordt er overlegd met de klant hoe verder te handelen. Verzendkosten voor een pakket (PostNL) tot 15 kilo is € 5.95 incl.6% btw en verpakking en handelingskosten en het wegbrengen van uw pakket. 

Gratis verzenden? Sorry, maar dan lever ik teveel van mijn (geringe) verdienste in en maakt de webshop zinloos. Ik moet regelmatig kilometers rijden om iets 'specialistisch' op te halen waar geen grote omzet tegenover staat, laat staan een dikke verdienste of ik moet veel tijd steken in de verpakkingen van de pakketten. Er is flexibiliteit en er kan veel, maar dat kost dus ook organisatie en tijd. Dat is zeker niet uw probleem, maar wel de verklaring waarom ik niet aan gratis verzenden kan doen, ook niet boven de € 100.- of zo.

www.KaasEnWorst.nl is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post-NL.

Het vervoer geschiedt door Post-NL onder de Algemene Voorwaarden voor opgedragen Postvervoer, laatste versie. Meer informatie: www.postnl.nl.

U mag uw bestelling na telefonische afspraak ook afhalen. Aan het eind bij het plaatsen van de bestelling; zelf afhalen aanvinken, per IDEAL betalen of overmaken op Girorekeningnummer NL79 INGB 0002 9222 75 INGbank, t.n.v. M.S. Schuring.

Bezorgen:

In overleg kan er bezorgd worden tot een maximum van 15 kilometer. Er zal met u overlegd worden wanneer dat mogelijk is. De kosten hiervoor zijn € 0.50 excl. 21% BTW. per kilometer (reken retourrit!).

Bezorgen op grote afstand doe ik niet persoonlijk, dat is zonde van de tijd. Het versturen per PostNL is voordeliger en bespaart een hoop tijd.

Annuleren van een bestelling
Een bestelling kan binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen. Bericht ons binnen 24 uur per e-mail als je afziet van de koop.

Garantie
KaasEnWorst.nl garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Omdat het hier om versproducten gaat, geldt er volgens de Voedsel en Warenautoriteit geen retourrecht. Dit wegens hygiënevoorschriften.

Privacy
KaasEnWorst.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door KaasEnWorst.nl alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en misschien incidenteel een aanbieding te versturen. Indien u geen aanbieding wenst te ontvangen kunt u dat per mail of op het opmerkingenformulier aangeven.

Klachtenafhandeling
KaasEnWorst.nl streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt ik daar graag van op de hoogte gebracht. Er zal indien nodig / van toepassing met u naar een oplossing gezocht worden.

Algemene voorwaarden KaasEnWorst.nl opgesteld december 2009,

gewijzigd op 27-12-2018